Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Dags att flytta? Och stress på G? Det är inte kul att flytta, så är det bara. Det är kul innan, när man hittat nytt boende och efteråt när det hela är överstökat. Men själva flyttningen är aldrig rolig.

Du kan dock planera dig ur en hel del. Gör listor på allt du ska komma ihåg. Vad ska packas, vad ska säljas, vem ska ha besked, vad måste du boka? Sätt rubriken överst på listan och fyll sedan på. När listorna är klara sätter du datum på när det ska vara klart. Till sist tar du tag i almanackan och skriver in när du ska göra de olika sakerna. Sedan är det bara att göra det som står i almanackan att du ska göra.

Använd flyttfirma

En sak vi vill slå ett slag för är dock att du bokar en flyttfirma. Tiden då man kallade in släkt och vänner och mot lite pizza, tvingade dem att bära på alla ens lådor, den är förbi. Bor du i Allingsås går du på nätet och letar efter flyttfirma Alingsås. Det tar inte lång tid. Bor du i Jönköping är det, det du googlar. När du bokat flyttfirma får du lådorna att packa i, och sedan följer du din packlista. Det som skulle säljas är redan borta. När flyttfirman varit och hämtat lådorna är det dags att flyttstäda. Med rätt medel och städredskap kan detta gå riktigt snabbt.

Flytta in

När lådorna levererats på din nya adress är det dags att möblera och packa ur. Vill du återskapa ditt gamla hem så gott som möjligt, kanske du har tagit bilder på olika detaljer. På så vis är det lätt att komma ihåg hur du placerat de olika sakerna. Eller kanske det är dags för nystart? En helt ny möblering, kanske med flera nya saker med? Det är din flytt, du bestämmer.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here