Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är inte alltid du har tid och ork att förbereda morgondagens lunch – då blir det lätt snabbmat eftersom lunchrasten oftast är rätt kort. Men det behöver inte betyda att du måste äta onyttigt.

Det finns flera olika nyttiga alternativ att välja mellan. Och nyttigt behöver inte betyda att du inte blir mätt – tvärtom kan du definitivt bli ordentligt mätt på en nyttig lunch som är snabbt tillagad. Svaret heter nudlar!

Välj rätt lunchställe

Det är viktigt att hitta rätt lunchställe. Flera av de stora snabbmatskedjorna serverar nyckelhålsmärkta alternativ som faktiskt är bra för dig att äta.

Men det är ändå bättre att välja en riktig lunchrestaurang där du kan få dig en ordentlig måltid. Fokusera på salladsbuffen och beställ gärna opanerad fisk.

Glöm inte att dricka vatten

Glöm heller inte att alltid dricka tillräckligt med vatten. Visst kan det vara frestande att ta en läsk eller juice till maten. Men det är mycket bättre för din hälsa att hålla dig till vatten.

Dessutom gör vatten att du håller blodsockret på en stabil nivå vilket förenklar eftermiddagens arbete. Även lingondricka som kan verka nyttigt har oftast många Kcal.

Om du behöver äta på jobbet

Du som inte har möjlighet att gå ut på lunch kan även hitta smarta, snabba och nyttiga alternativ. De allra flesta stora matbutiker erbjuder en “plocka själv” salladsbar. Där kan du enkelt sätta ihop en mättande sallad.

Så länge du håller dig undan de fettiga såserna blir det en mättande och nyttig lunch!

Nudlar fungerar alltid!

Men även nudlar är ett bra, snabbt och nyttigt alternativ till lunch. Eftersom det är väldigt enkelt att göra i kontorets micro kan du alltid vara förberedd med några paket hemma.

På så sätt behöver du inte gå ut och köpa något utan kan njuta av hela rasten! Eller varför inte förvara några paket nudlar i en kontorslåda för att alltid vara redo?!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here