Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Med små medel går det att ta ett sterilt, kallt och trist badrum och göra om det till en mysig oas du inte vill vara utan. Det gäller bara att satsa på rätt sorts badrumsinredning så väl som att köpa bra badrumsmöbler. Ett mycket enkelt men effektivt sätt att lyfta ditt badrum på är att ställa in en mängd gröna växter. Många växter trivs bra i badrum, eftersom det ofta är både varmt och fuktigt där. Beroende på om du har fönster eller inte så finns det olika växter som passar mer eller mindre bra. En annan detalj att satsa på är en rejäl badrumsspegel. Det kan ge en illusion att rummet är större än vad det är.

Fler bra inredningstips för badrummet

Att satsa på badrumsinredning från Dansani är ett smart val. Lägg även till andra detaljer. En bra sak att sätta inne på badrummet är doftljus. Det skapar stämning så väl som att de gör att det alltid luktar gott där. Det går även att få ett härligt badrum, genom att byta klinker. Du kanske har trista. Vita nu? Byt dem mot mönstrade, det gör stor skillnad. Du kan även satsa en hel del på olika badrumstextilier. Fina handdukar att hänga upp vid handfatet så väl som större handdukar vikta i ett öppet skåp. Satsa gärna på matchande badrumsmatta och så klart ett snyggt duschdraperi. Om du vill få in lite liv i badrummet, så är trä ett bra material. Det ger bra konstraster mot det vita porslinet i handfat, toastol och så vidare.

Styla badrummet på ditt sätt

Den bästa inredningen är det så klart när du själv sätter din egen stil på det. Det kan vara att du blandar gammalt och nytt eller att du adderar personliga saker i ditt badrum. Det finns många möjligheter att skapa dig det badrum du vill ha, med små medel.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here