Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att träna upp dina magmuskler är inte så svårt, det finns många bra övningar så väl som bra hjälpmedel för det. Att ha snygga muskler på magen är det många som strävar efter. Även om det inte är ett sexpack du är ute efter, så kan det ju vara trevligt med en plattare mage med lite definition. Du får dessutom en bättre hållning genom att ha vältränade magmuskler. Det finns som sagt många bra övningar, men det finns även de övningar som inte gör mycket alls. Du gör inte använda övningar som är alldeles för lätta och enkla eller ha en för låg intensitet. Däremot kan du satsa på att köpa ett maghjul och en pilatsboll, för de är bra redskap att använda under flera övningar.

Smarta övningar för plattare mage

Ett mycket effektivt sätt att träna magen är att ha ett så kallat maghjul. Det är inte så svårt att använda det. Ha ett plant golv, som inte är för halkigt och utgå från en knästående position. Håll i maghjulet med båda dina händer. Därefter ska du se till att rulla ut, utan att svanka och ha en sträckt kropp. Rulla sedan tillbaka i utgångsläge. Du kan öka svårigheten allt eftersom. Det med att stå upp och rulla ut. Lägg trycket på magen, inte ländryggen. Det ska inte göra ont samt du sa inte heller sjunka ner under övningen.

Det är inte bara ett maghjul som går använda i din träning. Även en pilatesboll kan vara bra att ha. Med en sådan kan du göra bra övningar för magens muskler. Du kan bland annat göra som situps, fast du då sitter/ligger på bollen.

Du kan även träna magmusklerna helt med bara din egen kropp som redskap. Det genom att göra den övning som kallas för plankan. Den ger bra muskler för din mage.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here