Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Går du och funderar på varför du måste gå in i huset och duscha efter en lång och svettig sommardag i trädgården eller efter soldyrkande på terassen? Fundera inte längre. Vi berättar hur du kan realisera din utedusch utan dyrbara alternativ.

Vad är utomhusduschar?

Först måste vi definiera vad egentligen utomhusduschar är. Det enkla svaret är att det är en dusch som du installerar utomhus. Det handlar om att kunna duscha ute i den fria naturen och känna vinden svepa förbi samtidigt som man schamponerar håret. Det finns en mängd olika typer av utomhusduschar. Vi listar några olika alternativ.

Vi listar tre olika alternativ åt dig

En av de mer vanliga utomhusduscharna har ofta en gasolvattenberedare som på ett mycket effektivt men gynnsamt vis kan värma upp vattnet. Det har den stora fördelen att det går snabbt att få till varmt vatten och man slipper stå utomhus och vänta på att vattnet ska få upp hettan, det är också bättre för miljön än när man behöver spola länge innan vattnet blir varmt. 

Ett annat alternativ är en soluppvärmd utomhusdusch. En soluppvärmd utedusch syftar på en trädgårdsdusch där vattnet värms upp av solens energi. Du bör därför alltid installera den här sortens dusch på en plats som har rikligt med solljus. Du ansluter din trädgårdsslang till den soluppvärmda duschen, och sedan fylls duschen upp med omkring 20 liter vatten beroende på vilken duschmodell du väljer.

En tredje lösning är en trädgårdsdusch. En dusch som helt enkelt installeras i trädgården. Den består av ett duschhuvud, vattenledningar och ventiler. Vattnet kan komma från en trädgårdsslang, alternativt kan källan vara samma som din bostad har. En trädgårdsdusch kan vara sluten eller inte, ha golv och hyllor – den kan se ut precis som du önskar att den gör. 

Där har du tre olika alternativ som möjliggör drömmen för dig om utomhusduschar i din egen trädgård. Njut!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here