Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

För den aktive personen är det en självklarhet att resa mycket. Det finns idag också väldigt många resmål som är tillgängliga för var man. Det är egentligen bara tiden och plånboken som styr hur mycket och var man kan resa. Men för den som är väldigt aktiv blir det ofta många aktiviteter på kort tid och det kan göra att det inte alltid har de pengar som behövs för en resa. Denna typ av situation kan kännas väldigt frustrerande för en person som faktiskt har tillräckligt med pengar för att resa men inte har dem tillgängliga för tillfället. Denna frustration kan man hantera genom att ta ett snabbt lån, ett så kallat smslån.

Vad innebär ett smslån

Ett smslån är ett litet lån som ges av finansinstitut och banker, som till exempel vipbanks.se. Fördelen med smslånet är att det till skillnad från ett bostadslån inte kräver någon säkerhet och smslånet kan också användas till precis vad som helst utan att någon kommer att ha någon uppfattning om det. Smslånet tas med en persons inkomst som säkerhet och det gör att personen som tar ett smslån förstås behöver ha en fast inkomst, utöver det tillkommer inga krav – förutom att inte vara överbelånad eller ha betalningsanmärkningar förstås.

Vilka är de typiska villkoren för ett smslån

De typiska villkoren för ett smslån är en kombination av fasta avgifter, räntor och amorteringar. De fasta avgifterna kallas också administrativa avgifter och används för att personen som lånar ska få stöd från kundtjänsten, få information med post med mera. Sedan kommer den nominella räntan som styrs av den ekonomiska utvecklingen i stort. Avgifterna och den nominella räntan tillsammans kallas för ”effektiv ränta” vilket är den faktiska kostnaden för lånet. Slutligen kommer amorteringarna. Dessa är återbetalningar på lånet och ska betalas hela vägen till dess att lånet är avbetalt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here